Contact

Wij zijn hier om u te helpen!

 
Reviews
Jill Feij
Lees verder
Heel fijne studio. Leuke en enthousiaste instructrices. Veelzijdige lessen en kleinschalig, waardoor er echt aandacht en hulp is voor het individu.
Marisa Sneijders
Lees verder
De paaldanslessen van Eliese zijn heel erg leuk om te doen. Eliese kan heel goed uitleggen wat je moet doen en heeft duidelijk passie voor haar vak. Ze helpt je ook heel goed om je op je gemak te voelen. Daardoor voelde ik me er meteen welkom.
Marloes
Lees verder
Ik volg de pole dance beginners lessen. Hele leuke lessen! Kleine groepen zodat er genoeg aandacht is voor iedereen, vooral als beginner heel fijn. Er is een fijne sfeer en er wordt goed uitgelegd en de tijd genomen voor de oefeningen..
Jorieke Besselink
Lees verder
Prachtige studio, fijne sfeer en een heleboel nuttige lessen!
Lola de Roo
Lees verder
Echt een geweldige paaldans school, heel mooi en nieuw en met zulke lieve, goede docenten die gevarieerde lessen geven. De vibe onderling is ook heel erg open en motiverend. Een dikke aanrader!.
Fenna de Korte
Lees verder
Nog nooit zó enthousiast geweest over een sport! De studio is mooi, en de sfeer is heel goed en positief; ik kan iedereen aanraden om eens een paaldans- of yoga les mee te doen:)
Anne van der Meer
Lees verder
Na lang twijfelen toch begonnen met paaldansen en deze paaldansschool is als een warm bad. Je voelt je welkom, beginners en gevorderden motiveren en helpen elkaar en de instructrices zijn vriendelijk en vaardig. Heel blij dat ik gestart ben een jaar geleden!.
Mandy Meijer
Lees verder
Ik volg al anderhalf jaar er veel plezier de trainingen bij BPM. De lessen zijn gezellig en paaldansen is ook nog eens supergoed voor je zelfvertrouwen. De sfeer is heel open en positief. De lessen op verschillende niveaus en de trainers zijn vaardig en hebben genoeg individuele aandacht voor iedereen. Bovendien is het fijn dat er genoeg variatie zit in de trainingen. Ik ben ontzettend blij met deze studio!.
Ayça Tekin
Lees verder
Mooie paalstudio, 10min fietsen van Leiden Centraal. Veel licht en grote bewegingsruimte. Geweldige mensen zijn altijd een bonus!
Jomily Anv
Lees verder
I love the atmosphere! The teachers are very good at what they do! The positivity flows and there is a variety of pole styles you can do within a week, so you can train for whatever you feel like or need. Also the workshops are fun to spice things up! Always something to do and make working out fun. My favourite part? Everyone celebrates every success, even the smallest one!.
Roosje Basri
Lees verder
Ik beoefen hier nu ongeveer een jaar paaldansen. Ik hou van de geweldige energie van de instructeurs 🙂 Ik heb me aangemeld voor één les per week en met mijn onregelmatige rooster op het werk vind ik het vooral leuk dat je je eigen trainingsschema kunt maken. Je schrijft je eenvoudig in voor de les die je die week wilt volgen en het is nooit een probleem om een ​​extra les te nemen voor het geval je er een hebt gemist. Ik vind het ook leuk dat ze af en toe gastdocenten uitnodigen voor speciale workshops. Oh en de nieuwe studio is prachtig! <3
Vorige
Volgende
Scroll naar boven