Over ons

het team van Body pole mind Leiden

ELIESE

Ik ben Eliese de oprichtster en eigenaresse van BPM – Body Pole Mind, Yoga & Paaldansstudio in Leiden. Naast het runnen van de studio ben ik werkzaam als psycholoog. Ik heb een opleiding gevolgd tot yoga docent bij AALO yoga academie en ik geef paaldansles sinds 2006. Met mijn studio wil ik jou een  plek bieden waar iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn zonder te worden beoordeeld.
Ik laat in mijn lessen verschillende onderdelen van het paaldansen aanbod  komen zoals krachttraining, tricks, spins, vloerwerk en choreografie. Daarnaast is mijn doel dat iedereen plezier heeft tijdens het trainen, het zelfvertrouwen toeneemt en je meer vertrouwen krijgt in het eigen lichaam.

MAGDALENA

Hoi! Ik ben Magdalena. Ik ben ongeveer 10 jaar geleden begonnen met paaldansen. Ik geef al ongeveer 7 jaar les in paaldansen en exotic pole en ben tevens een gecertificeerde personal trainer.
Ik hou van het proces van het creëren, onderwijzen en dansen van choreografieën. Vloeiende beweging is waar de ziel door het lichaam spreekt en waar de echte kracht begint.
Wat ik het leukst vind aan lesgeven, is dat ik alle verbazingwekkende transformaties kan zien die mijn studenten doormaken. Je volledige potentieel benutten en je helpen beseffen hoeveel kracht er is.

paaldansstudio body pole mind Leiden
Proefles paaldansen

NADINE

Hi allemaal! Ik ben Nadine. Ik ben al ruim 10 jaar geleden begonnen met paaldansen en was meteen verkocht. De afgelopen jaren zijn door corona en mijn zwangerschap wat gek geweest, maar ik ben super blij nu alles weer op te kunnen bouwen bij BPM! In het dagelijks leven ben ik werkzaam als psycholoog in een verslavingskliniek voor persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast ben ik thuis ook nog druk met mijn dochter van 1,5 jaar!

CHELSEA

Hi allemaal! Ik ben Chelsea en geef vanaf februari 2023 les bij BPM. Vier jaar geleden ben ik begonnen met paaldansen en ik kan met zekerheid zeggen dat ik mijn passie gevonden heb! Naast paaldansen doe ik graag aan calisthenics en fitness. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als diëtist en houd ik mij bezig met gezonde voeding in bedrijfsrestaurants. Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten in mijn les, ik heb er heel veel zin in!

ANNE

Ik ben Anne en geef sinds februari 2023 les bij Body Pole Mind.
Zelf doe ik al 6 jaar aan paaldansen en 4 jaar aan aerial silks & aerial hoop met veel plezier.

ISABEL

Hoi! Ik ben Isabel. Ik geef nu 2,5 jaar paaldansles. Daarnaast ben ik 4de jaars fysiotherapie student.
Blessure preventie staat bij mij dan ook op nummer 1!
In mijn lessen werken we veel aan functionele kracht opbouw, verder leg ik stap voor stap alle (basis) technieken uit.
Zelf ben ik vooral van de (kracht)tricks in de paal.
Maar mijn cursisten kunnen altijd verzoekjes doen en dan gaan we daar aan werken in de (volgende) les. Zo word ik door jullie ook uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen

NOAM

Hallo, ik ben Noam. Ik ben een gecertificeerde fitness- en paaldans instructrice. Ik heb het genoegen gehad om les te geven in verschillende studio’s in Israël. Mijn paaldansreis begon met mijn jeugdliefde voor ballet, die ik ongeveer 3,5 jaar geleden herontdekte door middel van paaldansen.
Bij mij draait het allemaal om kracht, techniek en expressie door middel van beweging. Voor mij is paaldansen de plek waar sport kunst wordt. Ik ben hier om je te begeleiden tijdens je paaldansreis. Laten we samen de schoonheid van beweging en de kunst van paalfitness ontdekken

HENRIET

Hi! Ik ben Henriët, 30 jaar oud en ik geef yoga bij Body Pole Mind Leiden. Ik ben zo’n vijf jaar geleden begonnen met yoga en toen mijn eigen docente zwanger werd, heb ik zelf een cursus gevolgd om haar lessen over te kunnen nemen. Inmiddels geef ik nu ruim drie jaar les, van yin tot yang, van rustig tot actief, maar altijd op een zachte manier. Niet laf, maar wel lief. Dat kan iedereen volgens mij wel gebruiken!

Wil je meer weten over onze diverse lessen?  Klik dan op onderstaande knop of schaf direct een proefles aan.

Scroll naar boven