ONZE LESSEN

paaldanslessen in Leiden

PAALDANSEN VOOR BEGINNERS 1&2

Wil jij leren paaldansen? Dan ben je bij Body Pole Mind Leiden aan het juiste adres. Onze paaldanslessen hebben een sportief karakter en zijn geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd, sportervaring of lichaamsbouw. Je kunt bij ons je ieder moment van het jaar starten, ook is het mogelijk om een proefles te volgen. 

Tijdens de beginnerslessen paaldansen bouwen we kracht, flexibiliteit en zelfvertrouwen geleidelijk op en leer je de basistechnieken van het paaldansen. We werken met groepjes van max. 12, zodat we kunnen aansluiten bij het niveau van de deelnemers. Maak je geen zorgen als je geen ervaring hebt. Wij streven ernaar dat iedereen zich op zijn gemak voelt en plezier beleeft tijdens het sporten.  

Data
Er zijn beginnerslessen op Maandag 19:30, Dinsdag 20:15, Donderdag 20:00, Zaterdag 11:15 en Zondag 10:15.
Proefles
Schaf hier je proefles aan, vervolgens kun je je direct aanmelden voor een les naar keuze via het lesrooster.

Kleding
Qua kleding adviseren we een kort broekje en een mouwloze top. Eventueel een legging voor de warming up. Verder verzoeken wij om geen crèmes of bodylotion op de huid te gebruiken minstens 24 uur voordat je komt trainen.

4-WEEKSE CURSUS PAALDANSEN VOOR BEGINNERS

Deze beginners cursus paaldansen is geschikt voor complete beginners.
Je hoeft voor deze cursus geen ervaring te hebben, de lessen zijn geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd, lichaamsbouw of sportervaring. Tijdens deze cursus leer je de basis technieken van het paaldansen. We werken op een leuke manier aan het opbouwen van kracht, flexibiliteit, balans en zelfvertrouwen. We gaan oefenen met basis grip en draai technieken en wie weet hang jij na een paar lessen al ondersteboven in de paal!

Data

-09 september 2024 20:30-21:30


Komt dit niet uit? Geen zorgen, het is ook mogelijk om te starten tijdens de reguliere beginnerslessen.

Prijs
Kosten voor de 4-weekse cursus zijn €37,50 . Als je een keer niet kunt komen dan kan je deze les inhalen op een andere dagen. 

paaldans lessen in Leiden voor alle niveau's
Paaldans lessen in Leiden, half gevorderd niveau

PAALDANSEN INTERMEDIATE 1&2

Heb jij inmiddels de basis van het paaldansen onder de knie en kan je ook een aantal basic inverts in de paal zoals de helikopter en butterfly? Dan kun je deelnemen aan de halfgevorderden / intermediate paaldansles
In deze les leer je moeilijkere spins & tricks en maak je een start met oefeningen zoals de  shouldermount en handspring. Je wordt tijdens deze lessen geleidelijk steeds meer uitgedaagd qua kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen.

Data
Maandag avond 18.30-19.30, Dinsdag avond 20:00-21:00 en Zondag ochtend 11:30-12:30.
Zie ons lesrooster voor de meest actuele data.

PAALDANSEN VOOR GEVORDERDEN​

Gevorderden paaldansles is het hoogste niveau van paaldansen. Terwijl je werkt aan je favoriete tricks bouw je ondertussen extreme kracht en flexibiliteit op, waardoor de oefeningen die in het begin onhaalbaar leken in deze les mogelijk worden. In deze lessen ga je naast prachtige shapes ook werken aan deadlifts, flips, regrips en krachtige combinaties.

Data
Gevorderden kunnen meetrainen tijdens de all-levels les op Vrijdagen 18:30 – 19:30 en vanaf 5 juni op Woensdagen van 20:30-21:30

sexy paaldanslessen Leiden

Sexy pole / Choreo

Sensuele paaldans lessen. Voel je op en top vrouwelijk en werk aan je zelfvertrouwen tijdens de sexy pole en pole choreo lessen. Tijdens deze lessen leer je vloerwerk, danspasjes en tricks verweven in een sensuele choreografie. Je mag tijdens de sexy pole lessen hakken dragen maar dat is niet verplicht. Wel is het voor beide lessen raadzaam om kniebeschermers te dragen. 

 

Data
-Heels lessen:Vrijdagen van 19:30 – 20:30 

-Pole choreo lessen: Zaterdagen om 12:15 

AERIAL HOOP

Aerial Hoop is een sport die steeds populairder wordt. Hoop is net als paaldansen een sport waarbij je al je spieren traint.
Bij elke leeftijdsgroep en lichaamsbouw past een oefening dus de lessen zijn geschikt voor iedereen. Je hoeft geen sport of dans ervaring te hebben om aan onze Aerial Hoop lessen mee te kunnen doen.
Kleding: Ter bescherming van je huid raden we je aan kleding te dragen die je bovenlichaam en knieën bedekken.

Data
Woensdag avond van 18:50 – 19:50.

We werken ook in deze lessen met doorlopende instroom, het is dus mogelijk om ieder moment van het jaar te starten.

Aerial hoop lessen Leiden
beginners cursus paal dansen in Leiden

PAALDANSEN ALL LEVELS

In deze paaldans les worden alle niveaus gemixt. De les is zo ingericht dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan leren paaldansen. Op deze manier kun je ook van elkaar leren en elkaar inspireren! Als je net begint met paaldansen raden wij aan om eerst een paar beginners lessen te volgen voordat je deelneemt aan de all-levels lessen.

Data


BARRE WORKOUT

Barre Workout is geïnspireerd op de technieken uit ballet, pilates en yoga, gecombineerd tot een dynamische en uitdagende workout. Ontwikkel de kracht van een atleet terwijl je de gracieuze bewegingen van een danser aanleert.
Deze les is gericht op het versterken van spieren, het verbeteren van flexibiliteit en het bevorderen van een gezonde houding.
 
Je kunt hier een proefles aanschaffen voor maar €10,-. Vervolgens kun je je aanmelden voor de les naar keuze via het lesrooster. 

Data
Vanaf 21 januari op Zondagen 19:00-20:00.

Barre Workout bij Body Pole Mind Leiden

BEGINNERSCURSUS PAALDANSEN 40+ (3 WEKEN)

Deze cursus is speciaal geschikt voor 40-plussers zonder paaldans ervaring.
Tijdens deze cursus leer je de basis technieken van het paaldansen. We werken op een leuke manier aan het opbouwen van kracht, flexibiliteit, balans en zelfvertrouwen.
We gaan oefenen met basis grip en draaitechnieken en wie weet hang jij na een paar lessen al ondersteboven in de paal!
We werken met kleine groepen van max. 12 waardoor we persoonlijke aandacht kunnen geven.
Kosten voor de 3-weekse cursus zijn €30.

Data
Heb je interesse in deze cursus paaldansen stuur dan een email naar bodypolemind@gmail.com of vul het contact formulier in. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 4) kan er een cursus gestart worden op zondagmiddag. 

CONDITIONING & STRETCH

Wil je werken aan je lenigheid, conditie en kracht? Dat kan met deze lessen. Tijdens deze lessen doen we aan spierversterkende oefeningen voor het gehele lichaam. We vergroten het uithoudingsvermogen en werken aan lenigheid / flexibiliteit. Dit zijn essentiele elementen voor het paaldansen. Dit doen we in verschillende stijlen.

Data
Dinsdagen 19:30-20:15 en er is stretch les op Zondagen om 12:30

Het is bij een aantal van deze lessen ook mogelijk om online deel te nemen. Staat deze mogelijkheid niet in het rooster en wil je graag online deelnemen? Stuur een bericht dan kijken we naar de mogelijkheden

personal training Leiden

Prive les / personal training

Wil jij je techniek perfectioneren of werken aan persoonlijke doelen dit kan met onze personal training. Met de gecertificeerde personal trainers van body pole mind Leiden ga jij je persoonlijke doelen in no-time behalen. Doordat het één op één begeleiding is zul jij gegarandeerd de juiste technieken tot in de puntjes beheersen. Daarnaast helpen onze personal trainers jou om gemotiveerd te blijven. 

Data
Het is mogelijk om een prive les te booken buiten de vaste lessen om. Neem contact op dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Scroll naar boven