ONZE WORKSHOPS

Paaldans workshops Leiden

PAALDANS WORKSHOPS

Ontdek onze unieke paaldans workshops aan de rand van het bruisende Leiden! Deze workshop is geschikt voor elk groepsuitje. Of je nu een vrijgezellenfeest, teamuitje of ander dagje uit plant, onze workshop paaldansen belooft een onvergetelijke ervaring.

 

Tijdens de workshop paaldansen begin je met een warming-up gevolgd door het leren van de basis van het paaldansen zoals draaien, klimmen en zitten in de paal. Aan het einde van de workshop is er de mogelijkheid om een spectaculaire move uit te proberen.

Naast het leren van verschillende paaldansmoves, zorgen we ook voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens de workshop. Samen met je vriendinnen, collega’s of familieleden kun je genieten van een sportieve activiteit vol plezier en uitdaging.


Uiteraard is er tijdens iedere workshop gelegenheid om een aantal leuke foto’s of video’s te maken met je eigen camera of mobiele telefoon. 

Reserveer nu:
Waar wacht je nog op? Via het aanvraag formulier, onderaan deze pagina, vraag je eenvoudig je workshop paaldansen aan bij Body Pole Mind Leiden.

Tarieven:
Tarieven hangen af van het aantal personen. Vanaf €25,- pp

SEXY PAALDANS WORKSHOP

Ga voor de sexy pole variant en voeg een sensuele twist toe aan de workshop paaldansen. Hier kun je ervoor kiezen om hakken te dragen (maar het hoeft niet). Al jullie dat leuk vinden kunnen we hier ook een aantal danspasjes aan toevoegen en kun je aan het einde van de workshop je eigen combinatie maken.

Kortom, onze workshop sexy paaldansen in Leiden biedt een combinatie van plezier, zelfvertrouwen, sensualiteit en creativiteit. Het is een activiteit die geschikt is voor verschillende soorten groepsuitjes en waarbij je op een unieke manier kennismaakt met de sensuele kant van paaldansen

Reserveer nu:
Reserveer je workshop sexy paaldansen of vraag gratis je offerte aan via onderstaand formulier. 

SEXY PAALDANS WORKSHOP LEIDEN
PAALDANS WORKSHOP LEIDEN

HILARISCHE PAALDANS WORKSHOP

Kies de hilarische paaldans workshop variant en kom verkleed naar de workshop, waarbij de focus ligt op plezier in beweging. Deze workshop is perfect voor vrijgezellenfeesten waarbij je de vrijgezel aan het einde nog een showtje kan laten geven of kan afsluiten met het maken van een aantal leuke foto’s als herinnering aan deze dag. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, onze paaldans workshops in Leiden bieden voor iedereen een leuke en sportieve uitdaging

Reserveer nu:
Vraag direct je workshop aan via het formulier onder aan deze pagina. 

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op. 

CHAIRDANCE / BURLESQUE WORKSHOP

Ervaar ultieme vrouwelijkheid met een workshop Chair dance of Burlesque dansen. Tijdens de exclusieve chair dance en burlesque workshops van Body Pole Mind Leiden leer je de kunst van het verleiden op een elegante manier, met een vleugje humor. Je leert een aantal basis technieken verweven in een leuke choreografie. Er kan bij de burlesque workshop gebruik gemaakt worden van attributen zoals boa’s of handschoenen. 

Beide workshops zijn net als paaldansen perfect voor groepsuitjes zoals vrijgezellenfeesten, teambuildingactiviteiten of gewoon een gezellig samenzijn. 

Reserveer nu:
Vul onderstaand formulier in en boek een chairdance of burlesque workshop aangepast naar jullie wensen.

Het is ook mogelijk om deze workshops op locatie te organiseren of te combineren met een high tea of diner op een leuke locatie in het centrum van Leiden. Neem contact  op en vraag naar de mogelijkheden. 

 

 

CHAIR DANCE WORKSHOP LEIDEN
workshop Twerken Leiden

TWERK WORKSHOP

Ontdek de opzwepende wereld van Twerk tijdens onze dynamische workshops, perfect voor groepsuitjes in Leiden. Tijdens deze lessen leer je de basis technieken van het twerken verweven in een leuke choreografie. Boek vandaag nog en breng energie, ritme en plezier naar jullie bijeenkomst!

Reserveer nu:
Via onderstaand formulier kun je je workshop twerken reserveren. 

Op Locatie:
Het is ook bij deze workshop mogelijk om het op locatie te organiseren of te combineren met een high tea of diner op een leuke locatie in het centrum van Leiden. Neem via onderstaan formulier contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Aanvraag formulier

Scroll naar boven