Workshops Dineke Minten 22-09-2024

Workshop Dineke Minten
Op 22 september 2024 komt Dineke Minten 2 workshops geven bij Body Pole Mind.
*Dynamic super powers 13:30-15:00
Level: Interm/advan: Handspring, elbow ayesha (nog 3 plekjes vrij)
*Ive got the power 15:00-17:00, all levels (nog 2 plekjes vrij)
 
Dynamic super powers:
Ticket Dynamic super powers by Dinke Minten €66,- 
Welkom bij de Superhelden Masterclass! In deze workshop leer je vliegen als Superwoman, springen als Spiderman en flippen als Wonder Woman. We beginnen met een warming-up gevolgd door een verscheidenheid aan dynamische trucs en combinaties. Van vliegen in de éénarmige spin tot geavanceerde flips, regips, drops en sprongen. Dineke zal haar geheimen delen over hoe je dynamische superkrachten kunt verkrijgen!
 
I’ve got the power:
Ticket I’ve got the power by Dineke Minten: €66,- 
Een workshop die je helpt sterker te worden! Ze zeggen ‘consistentie is de sleutel’ en dat is zeker waar, maar voordat je consistent kunt zijn in iets, moet je weten hoe.
In deze workshop zal Dineke laten zien hoe je begint met deadlifts en de techniek van haar favoriete power holds uitleggen. Ze zal stap voor stap laten zien hoe je hiervoor kunt trainen. Omdat trucs zoals deze niet van de ene op de andere dag gebeuren, moet je ervoor werken! Je begint met verschillende voorbereidende oefeningen op de vloer die je helpen kracht op te bouwen voor die specifieke trucs. In het tweede deel werken we met weerstandsbanden en/of een paalmaatje dat je helpt sterker te worden en de juiste technieken te gebruiken.
Tijdens deze workshop geeft Dineke je opties om de oefeningen gemakkelijker of moeilijker te maken. Dus, ongeacht je niveau, word je uitgedaagd!
Deze workshop heeft opties voor alle niveaus. Het is wel handig als je al wel een invert kan, zoals een helikopter en dat je kunt klimmen in de paal
Scroll naar boven